Bye bye burn-out

Bye bye burn-out

Uitgeblust en opgebrand

Velen ervaren overmatige stress. Ouderen én jongeren. Maatschappelijke onzekerheid. Aan financiële verplichtingen moeten voldoen. Alle ballen tegelijkertijd hoog houden. Het leidt tot overwerktheid, overspannenheid of in het ergste geval een burn-out. Met een constructieve en blijvende methode kan Voelstream een belangrijke rol spelen in preventie en behandeling van deze problematiek. Overspannen zijn, een burn-out hebben: er gaat zo veel leed mee gepaard dat iedereen het meest gebaat is bij een structurele oplossing.

Wat er van binnen gebeurt is van buiten zichtbaar

Een burn-out gaat gepaard met emotie. Van vol frustratie tot compleet leeg en opgebrand zijn. Controle op je emoties maakt dat de ratio de overhand krijgt. Je dénkt je rustig, echter het lichaam laat wat anders zien. Een video-analyse spiegelt de balans tussen voelen en denken. Het onbewuste wordt zichtbaar gemaakt. Het laat zien wat er van binnen gebeurt en welke overlevingsstrategie je inzet om stress te hanteren. Het geeft inzicht en maakt duidelijk waarom je met je hoofd wel weet dat je het anders zou moeten doen, maar je de ‘knop om’ niet kan vinden: Deze ligt namelijk in het onbewuste systeem opgeslagen.

Van Burn-out naar Fire-up

Voelstream prikkelt je om je manier van ‘omgaan met stress’ te veranderen. Video-analyse geeft een eerste inzicht, lichaamswerk is een logische vervolgstap. Hoe je omgaat met druk van buitenaf ligt opgeslagen in het onbewuste. Kennis maken met wat eens onbewust is besloten, deze keuze herzien en vorm geven op een wijze die nu bij je past, maakt dat je structureel een verandering aanbrengt. De overlevingsstrategie wordt een ‘leef-strategie’. Het laat je loskomen van belemmerende overtuigingen die vrije keuzes in de weg stonden. Je wordt weer méér wie jij in oorsprong bent, met vertrouwen, in kracht en met grenzen. Er komt weer ‘speelruimte’, ontspanning. Ruimte voor plezier. Je eigen vuurtje kan weer branden.

Ja, ik wil aan de slag!

Ja, ik heb je nodig

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!