En nu doorpakken!

En nu doorpakken!

Wil je sneller en dieper thema’s uitwerken dan is een Boost-dag een prima uitkomst. Doel van deze dag is een flinke stap voorwaarts te maken. Efficiënt en op essentie niveau belemmerende overtuigingen opruimen en ruimte maken voor authenticiteit. Meer in eigen kracht staan en dit ook duidelijk, vanuit vertrouwen en met autonomie, in lichaamstaal vorm te geven. Kortom: jezelf een ‘boost’ geven in het vrijer bewegen en communiceren, in de meest brede zin.

Nieuwe lichaamstaal

Aanbevolen wordt, voorafgaand aan een boostdag, eerst een video-analyse en eerste lichaamswerk-sessie te ervaren. Het maakt dat de methode waar mee gewerkt wordt al bekend is en er efficiënt gewerkt kan worden. Een boostdag bestaat uit vier sessies, waarvan minimaal twee lichaamswerk sessies. De invulling van de andere twee momenten hangt af van hoe de dag zich ontvouwt. Het maakt dat er maatwerk kan worden geleverd. Privé of zakelijke situaties kunnen gesimuleerd worden waar het inzetten van nieuwe besluiten verweven wordt. Je werkt naar een nieuwe lichaamstaal die van binnen uit gevoed wordt, aangevuld met praktische adviezen. Voordeel van deze werkwijze is dat door de aaneenschakeling van sessies er op een dieper niveau kan worden doorgewerkt. Het effect van de gezamenlijke sessies is vele malen groter dan deze als losse sessies in te plannen.

Ja, ik wil aan de slag!

Ik wil wel een boost

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!