Trainingen

Trainingen

Lichaamstaal geeft vaak meer informatie dan het gesproken woord. Het laat zien hoe iemand zich voelt onder een bepaalde situatie. Dit gevoel wordt door het lichaam uitgedrukt middels een gebaar, een houding, een expressie. Het is een ‘taal’ die veelal onbewust ‘gesproken’ wordt. Deze taal leren kennen en herkennen levert een bron aan extra informatie. Het laat iemands bewuste én onbewuste agenda zien. Handig om snel tot essentie in een gesprek te komen. Slim om in te zetten bij het nemen van beslissingen.

Niets besmettelijker dan lichaamstaal. Kijken naar andermans lichaamstaal heeft ook effect op eigen non-verbale communicatie. En andersom. Onderzoek heeft uitgewezen dat een groter bewustzijn over lichaamstaal het empathisch vermogen en de emotionele intelligentie vergroot. Het laat je persoonlijk groeien en het maakt communicatie boeiend, breder en completer.

Ontcijfer de woorden die niet gezegd worden. In alle trainingen nodig ik je uit vooral zonder oordeel te kijken. Het gaat niet over goed of fout. Het gaat over wat iemand doet. Ruimte geven aan jezelf en aan een ander komt communicatie altijd ten goede.

Tegelijkertijd daag ik je uit zoveel mogelijk uit communicatie te halen. Ik prikkel je er je voordeel mee te doen en vol plezier, in kracht en vertrouwen elke ontmoeting  tegemoet te treden. Woorden gebruiken zijn daarvoor niet nodig. Je zendt het uit met positieve lichaamstaal en de ander is nieuwsgierig naar wat jij te vertellen hebt!

Ja, ik wil aan de slag!

Neem contact op

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!