Video-analyse

Video-analyse

Je hebt niet altijd in de gaten welke boodschap je zelf uitzendt. Soms staat die zelfs haaks op het beeld dat je van jezelf hebt. Een video-analyse is een prachtige manier om eigen non-verbale uitstraling in beeld te krijgen. Het laat zien hoe jij je aan de buitenwereld presenteert, en hoe de buitenwereld dat ontvangt. Kijken naar jezelf brengt helderheid. Het spiegelt talenten die mogelijk al langere tijd in de schaduw staan, maar geeft ook inzicht in patronen die zich (soms zo hardnekkig) herhalen.

Zelfinzicht

Een video- analyse spiegelt welke communicatiestrategie je – onbewust – hebt ontwikkeld in de loop der jaren. Is er balans tussen voelen en denken, waar ligt je kracht, wat zijn ontwikkelpunten? Welke hindernissen werp je zelf op in communicatie? Ervaring leert dat alleen dit inzicht al beweging geeft. Eindelijk snap je waar de oorsprong ligt van een blokkade. Het maakt je lichter. De essentie is geraakt.

En dan?

Lichaamswerk kan een logische vervolgstap zijn om beperkende issues daadwerkelijk op te ruimen en meer te worden wie je in oorsprong bent. Een structurele methode die de weg vrij maakt om keuzes te maken die bij jou passen. Het resulteert in ruimte voor jezelf en vergroot kwaliteit van leven.

Video-analyse is een techniek die voor verschillende doeleinden ingezet kan worden:

– Persoonlijke ontwikkeling: En wat heb je nodig om meer te kunnen zijn wie jij bent?
– Ter voorbereiding op een sollicitatie of presentatie: Hoe ga je zelfverzekerd een gesprek in?
– Waarderende video-analyse: Ingrijpende ervaringen in het leven kunnen resulteren in het tijdelijk kwijt zijn van vertrouwen, kracht en talenten. Door kracht in je eigen beeld te zien, ga je het ook weer voelen. Een herwaardering voor wie je bent.

Ja, ik wil aan de slag!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!