Karin

Karin

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Karin Dols. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Met Voelstream doe ik wat ik écht wil doen: mensen inspireren vanuit hun eigen kracht te leven. Met frisse energie. Goed in je vel zitten straal je uit. In lichaamshouding, in de manier van communiceren, in je handelen, in energie. Vanuit verschillende methodes en mijn eigen levenservaring heb ik een eigen ‘Voelstream werkwijze’ gecreëerd. Dat het werkt, staat voor mij als een paal boven water. Ik spreek uit eigen ervaring. Zelf heb ik ook beperkende blokkades aangekeken en opgeruimd. Nog altijd durf ik mijn eigen valkuilen te onderzoeken en uit te werken, want je bent nooit uitgeleerd.

Wat beweegt iemand?

Mijn ervaring als gediplomeerd oefentherapeute Cesar leerde me jaren geleden al scherp te observeren. Hoe beweegt iemand? Maar vooral ook: wat beweegt iemand? Letterlijk en figuurlijk. Mijn focus en doel daarbij was: wat kan ik aanreiken om iemand beter in zijn vel laten te zitten? Dat houding en beweging ook lichaamstaal is realiseerde ik me toen niet. Maar wat is het een goede basis voor alle opleidingen die ik daarna heb gevolgd. Zo heb ik de opleiding tot Innerscore therapeut, lichaamsgericht psychotherapeut, afgerond en volgde ik de opleiding tot master, trainer /coach in lichaamstaal op het Center for Body-Language te Antwerpen. Traumaverwerking vanuit de polyvagaal theorie is de meest recent afgeronde opleiding. Elke keer opnieuw word ik geboeid door de verschillende invalshoeken van waaruit je een ander kan inspireren.

Van binnen en buiten: zoals jij bent, zo is je huis

Om meer met mijn eigen creativiteit voeling te blijven houden, maakte ik twintig jaar geleden de overstap naar interieurstylist. Ik onderscheid me in mijn werk door het welbevinden van de mens centraal te stellen. Thuis komen in een huis dat als ‘thuis’ voelt, doet iets met je: je voelt je meer ‘thuis’ met jezelf. Vind je het leuk om te zien hoe ik dat doe en met welke resultaten, kijk dan op VOELCOLOUR.

Heldere kijk

Persoonlijke groei, ik heb het altijd opgezocht. Allerlei verschillende opleidingen heb ik doorlopen met als doel intuïtief te groeien, bijvoorbeeld de reader–opleiding en Trans-Medium opleiding bij Flux-trainingen in Utrecht. In eerste instantie deed ik dit voor mezelf. Spiritueel-zijn koppelde ik toch vrij makkelijk aan zweverig. Inderdaad, ik had er een oordeel over. Concreet moest het blijven, met beide benen op de grond. Inmiddels kan ik zeggen dat ik me tot een aards, nuchter en tegelijk spiritueel persoon heb ontwikkeld. Het geeft me een heldere kijk en brede blik. Ik heb me kunnen ontdoen van allerlei overtuigingen over dit onderwerp. Vol verwondering kijk ik hoe bijzonder de wereld in elkaar steekt.

Voelstream

Al mijn vergaarde kennis, ervaring en manier van kijken, kleur en intuïtie kan ik nu bundelen. Ze zijn als het ware samengestroomd in Voelstream. Zonder oordeel kijken naar wat iemand doet. Tools aanreiken die op dat moment passend zijn bij de vraag van die persoon. Maatwerk. Ieder op zijn eigen manier in zijn eigen tempo. Ik bén een zondagskind, ik voél me ook een zondagskind. En wat prijs ik me gelukkig dit met de wereld te kunnen en mogen delen.

Karin heeft het vermogen om je op een prettige manier, zonder oordeel, te begeleiden in persoonlijke groei.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!