Lichaamstaal

Lichaamstaal

Wat zeg jij met je lichaam?

Je hebt van alles gedaan om steviger in je schoenen te staan en helder te hebben waar je voor staat. Positief denken, mentale inzichten verworven, van je af schrijven, naar buiten, veel sporten, relativeren, jezelf rustig praten…
En toch…..
Het patroon herhaalt zich…..

Je verlangt naar rust in je hoofd en vrij te leven.  Je kent het gevoel te kort te schieten en bent bezig  alle ballen hoog te houden. De balans is zoek, zowel in werk- als in privé-situatie. Schuldgevoel zet een rem op impulsief en ongehinderd handelen en ondernemen. Je voelt energie weglekken, de twinkel verdwijnt uit je ogen en snel geïrriteerd reageren laat zien dat jouw veerkracht afneemt.

Relaties komen onder druk te staan en fysiek komen onverklaarbare kwaaltjes naar boven drijven. Werkdruk word je al snel te hoog, concentratie vermogen neemt af en efficiënt en doortastend werken wordt steeds lastiger.

Hoe frustrerend!

Je gaat jezelf in de weg zitten en blokkeert. De last op je schouder wordt alleen maar groter en weegt steeds zwaarder.  Je raakt jezelf kwijt en weet niet meer wat goed voor je is. Gelaatstrekken in je gezicht worden steeds dieper en harder, je toont moe en ervaart weinig ruimte voor jezelf. De vicieuze cirkel is geboren. Je wéet toch hoe het anders te doen. waarom lukt het toch niet? Waar ligt dan toch die ingang om daadwerkelijk verandering aan te brengen?

Herken jij jezelf in deze patronen? Zoek je de ingang uit die vicieuze cirkel te stappen? Wil je dit bij de wortel aanpakken en veranderen? Dan wordt het  tijd voor een andere insteek.  Het wordt tijd voor opruiming!

Het erkennen en inzichtelijk maken van -veelal onbewust – opgeslagen emoties in het lichaam creëert een sleutel naar vrijheid en balans in jouw leven. Door de intelligentie van het lichaam in te zetten kom je uit de vicieuze cirkel: met je hoofd weet je exact wat anders te doen, maar je slaagt er niet in structureel verandering aan te brengen.

Voelstream: alles begint bij ‘de mens’

Voelstream is een afgeleide van Fullstream. Dat laatste is welbekend in de digitale wereld. Snelle, efficiënte én ongehinderde informatie overdracht. Een vorm van technische communicatie van deze tijd. En we kunnen niet meer zonder. Voelstream heeft oog voor het menselijke aspect binnen communicatie, en streeft naar efficiënte, heldere en ongehinderde informatie overdracht door te kijken naar wat met lichaamstaal wordt verteld.

Ja, ik wil aan de slag!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!