Training Eigen Ruimte

Training 1

In deze les wordt het thema uiteengezet. Wat is eigen ruimte? Wat gebeurt er met deze ruimte als je niet lekker in je vel zit. Wat kan je als eerste stap zien om tot lifestyle verandering te komen je met volop letterlijke en figuurlijke bewegingsruimte.
Duur van deze les: 21 min 47 sec

Training 2

Alles willen begrijpen en snappen, het vele uren online zijn en verwachtingen dat je snel reageert en altijd maar bereikbaar bent. Het zijn ingangen waardoor er continu lijntje uitgerold liggen naar de buitenwereld. In deze les krijg je inzicht waar een vol-lopen en tegelijkertijd ‘leeg voelen’ zijn vandaan komt. Een ingang voor een volgende stap.
Duur van deze les: 16 min 50 sec

Training 3

Hoe kan je eigen energie en ruimte beheren? Wat is het verschil tussen sympathie en empathie? Hoe kan je voorkomen dat je in gesprekken leegloopt?
Duur van deze les: 18 min 56

Training 4

Tijd voor een nieuwe energie! De tornado door jouw ruimte, het is tijd om op te schonen!
Duur van deze les: 8 min 45

Training 5

Langdurig onder spanning staan kan piekspanning opleveren. Uit het niets ontvlammen. De stoom komt uit de oren of je doet je uiterste best om het te gecontroleerd te houden. Hoe kan je dit anders benaderen? Hoe kan je spiritueel groeien met beide benen stevig op de grond?
Duur van deze les: 22 min 43

Training 6

Onze telefoon, laptop elektronisch apparatuur laden we dagelijks op. Hoe kan je dat als mens zijnde doen? Een uitnodiging om het nieuwe niksen te ervaren en jezelf te herwaarderen.
Duur van deze les: 17 min 22, aansluitend een filmpje van 17 min.

Training 7

Een les over de regie in eigen hand hebben. Hoe kan je eigen visie vormgeven en autonoom in het eigen leven staan? Kan je in je hoofd aanwezig zijn zonder te denken?
Duur van deze les: 20 min 21

Training 8

Hoe kan je alle inzichten uit voorgaande lessen bundelen tot een nieuw geheel?

Vasthouden kan door los te laten. Hoe tegenstrijdig dit ook moge lijken. Nieuwe ruimte creëren kan je zelf en doe je zelf!
Duur van deze les: 24 min 54

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!