Laad me met rust!

 

Een vakantieperiode wordt vaak ingezet om goed op te laden. Om het emmertje dat (bijna) overstroomt weer eens te legen met als doel weer reserve te hebben voor zodra het ‘werkelijke leven’ weer begint. Natuurlijk is het helpend om los te komen van dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden. Andere omgeving, ander ritme. Nieuwe ontmoetingen, aandacht voor gezin en vrienden, inspiratie opsnuiven.
Je kunt je ontdoen van alle druk, stress en vermoeidheid.
Je laadt je met rust.

Hoe kan je dat gevoel vasthouden zodra het dagelijks ritme weer begint? Wat maakt het toch dat het langer duurt voor je van alle spanning af bent, dan dat het zich opbouwt? Daar waar je een week nodig hebt om ‘los te komen’ kan je na 1 dag werken al weer op het niveau zitten van voor de vakantie. En bespeur je mogelijk de gedachte ‘Laat met met rust!’

Soms kan het helpend zijn om te onderzoeken hoe vol die emmer in de basis is. Wat draag je al bij je, aan druk en stress. In hoeverre wordt dat getriggerd door de verwachtingen en verantwoordelijkheden die bij jouw werkzaamheden horen?
Voelstream helpt jou door heel symbolisch ‘een gaatje onderin de emmer te boren’. Niet van bovenaf ‘afromen’ maar in de basis het stresslevel in je systeem terugbrengen waardoor het peil mag en kan wisselen. Ja, wisselen. Want stress en spanning helemaal voorkomen is onmogelijk. Sterker nog, het zou het leven maar saai maken.

Door oude informatie die is blijven plakken af te voeren maak je ruimte voor nieuwe frisse, heldere energie. Persoonlijke groei geeft persoonlijk leiderschap. Stress wordt anders gehanteerd en is niet direct meer de grote energie-verslinder. Die beruchte druppel zal de emmer niet direct over laten stromen want er is ‘reserve’ ontstaan. Zo kan vakantie gevoel langer blijven hangen en wordt tegelijkertijd plezier in dagelijkse bezigheden nog vergroot ook.
Aan jezelf werken kan resulteren in een win-win situatie.
Investeren in jezelf verdient zich altijd terug.

Wil je meer weten? Een non-verbale gezichtsanalyse  kan veel vertellen over onbewuste processen die invloed hebben op dit thema. Ook is er tegenwoordig een online-training die je hierin kan ondersteunen.

Neem gerust contact op. Ik help je graag!
Karin Dols |06-46736115 | karin@voelstream.nl |