Soms is praten niet genoeg.

Niets frustrerender dan telkens weer terugvallen in oude patronen.

Soms zijn mentale inzichten niet voldoende om blijvend verandering in gedrag en reageren aan te brengen. Het vraagt iets anders, namelijk: ACTIE?!

Herinneringen liggen in het lichaam opgeslagen en kunnen een ‘onderstroom’ ? genereren die je terugtrekken in gedrag waar je al lang klaar mee bent. Juist in dié laag aan t werk gaan brengt structurele verandering.

 

Wel eens bij stil gestaan dat deze herinneringen zich ook laten zien in je gezicht? In lichaamstaal?

 

Een non-verbale gezichtsanalyse helpt jou op een andere manier te kijken naar waaróm je teruggrijpt op oude patronen. Kijken naar jezelf die mildheid genereert in plaats van jezelf steeds op de kop te zitten

Patronen ontstaan vanuit zelfbescherming. Ooit was het helpend alleen nu niet meer. Het is tijd om te updaten.

 

Wil je duurzaam en futureproof met jezelf aan de slag?

Nodig jezelf dan uit opruiming te houden in lichaam. Oude emoties er uit, nieuwe beslissingen, energie en ruimte erin. Een andere manier van werken aan jezelf. Een wijze die de kern raakt, opbouwend ingestoken is en helpt de vicieuze cirkel te doorbreken.

‘GET RID OF’ sessies helpen jou te ontdoen van dat wat je in de weg zit en resulteert in ruimte voor wie je bent. Met een frisse blik naar jezelf ? en de wereld kijken, vol energie ✨ en vertrouwen.

 

Are you ready?
➡️Uit het hoofd, naar het lichaam.

 

Als het denken de oplossing was geweest, had je het allang gedaan.

Voelen en Actie brengen daadwerkelijke transformatie.

Ja, ik ben toe aan actie!

Klaar om ballast los te laten en ruimte te scheppen voor nieuwe kansen?