Als je tranen inslikt ben je sterk.

Is dat zo?

Nee. Zeker niet!

Tranen vastzetten is het letterlijk en figuurlijk oppotten van emoties.

Het lichaam loopt vol en komt onder druk te staan. Wat een 🌪 energie-vreter.

 

Tranen hebben een functie.

Tranen ontlasten het lichaam en ‘werken’ belastende stoffen eruit. Niet voor niets kennen we het gevoel opgelucht te zijn na een goede huilbui.

‘Gewone tranen’ beschermen het fysieke oog. Vuil en irritatie wordt weggespoeld met enzymen en antistoffen.

‘Emotionele tranen’ zitten boordevol stress gerelateerde hormonen. Ze voeren deze stoffen af om het lichaam te beschermen.

Wist je dat tranen onder de microscoop bekeken een duidelijk verschil in vorm en structuur laten zien? Kijk maar eens naar deze beelden: tranen van verdriet, plezier en reactief op uien.

Tranen laten vloeien helpt je goed je lichaam voor te zorgen.

Zeker nu, de huidige wereldbeeld is geregeld ‘om te huilen’. Ook letterijk.

Huilen is een uniek fenomeen voor mensen. Laten dit unieke 🤍 vooral blijven waarderen.

Wil jij bij jezelf zicht krijgen op hoe jij verdriet hanteert? Welk effect dat heeft op jouw energie en uitstraling. Nodig jezelf dan eens uit een ‘kijkje in jezelf’ te nemen. Een non-verbale gezichtsanalyse vertelt je meer en laat zien wat er zich in de binnenkant van jouw lichaam afspeelt.

 

Controleer jij je tranen? Wil je meer ruimte om te voelen en minder te denken? De voelstream werkwijze helpt jou opruiming te houden en laat je stevig in je schoenen staan. Vol energie, levenslust en balans.

Het eerste stapje naar verandering ligt dichterbij dan je mogelijk in de gaten hebt, namelijk in jouw lichaam.

Duik er eens in!

Kijk hier voor de werkwijze of plan een kennismakingsgesprek.

 

Het lichaam is toch maar een ingenieus 💥 systeem. Iets om vooral te blijven waarderen en ons over te blijven verwonderen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Oké!